VERGOEDINGEN

Uw Gebit Onze Zorg

VERGOEDINGEN ZORGVERZEKERAAR

Elk persoon is uniek en zo ook in de wereld van de tandtechniek. Voor de berekening van de werkelijke kosten wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie. Wij maken graag een berekening voor u met betrekking tot de kosten van een nieuwe kunstgebit of de prijs voor implantaten.

Vanuit de basisverzekering kunt u een vergoeding krijgen voor een kunstgebit. Het passend maken en repareren van kunstgebitten valt ook onder de basisverzekering. Houdt echter wel rekening met het eigen risico! Bent u aanvullende verzekerd voor tandheelkunde dan kan de eigen bijdrage lager uitvallen. Informeer daarom altijd bij uw zorgverzekeraar naar de exacte voor u geldende vergoedingen.

De factuur kan veelal rechtstreeks bij uw zorgverzekering worden gedeclareerd.

Heeft u vragen over uw huidige kunstgebit of het laten aanmeten van een nieuwe prothese? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08:00 – 13:00 uur

Vrijdag en zaterdag:
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak.

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, producten werkwijze of voor professioneel advies kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via de mail: tandenkiezen@gmail.com