OVER PROBYTE TANDTECHNIEK

Tandtechnisch laboratorium in Winsum met ruim 40 jaar ervaring.

Welkom bij Probyte

Probyte Tandtechniek is een tandtechnisch laboratorium. Werkzaam is de heer J. Eefting met ruim 40 jaar ervaring. Gespecialiseerd in o.a. (implantaat)protheses (kunstgebit) en gebitsbeschermers. De praktijk is een allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in het mooiste dorp van Nederland, Winsum.

Bij Probyte wordt gewerkt in opdracht van de tandheelkundige behandelaar en rechtstreeks met u als particulier. U kunt als klant  op eigen verzoek, als ook in opdracht van de tandarts een (implantaat)prothese (kunstgebit) laten aanmeten.

Ondersteuning vindt plaats in Winsum als in de praktijk van de tandarts en bieden we ondersteuning waar mogelijk. Zo zijn wij 1,5 dag per week in twee tandartspraktijken werkzaam.

Aangesloten bij VLHT

"Deskundig werken en grote betrokkenheid met de klant is de basis van het succes bij Probyte Tandtechniek."
John Eefting
Tandtechnicus Probyte

Impressie van de prakijk

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, producten werkwijze of voor professioneel advies kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via de mail: tandenkiezen@gmail.com