GEBITSBESCHERMING

Voorkom mondbeschadiging met een gebitsbeschermer

Voorkom mondbeschadiging met gebitsbescherming

Met een mondbeschermer beschermt u preventief uw gebit. En zo voorkomt u de emotionele belasting van een mondbeschadiging als de vaak hoge kosten die behandeling van letsel met zich meebrengt. Bij Probyte bieden wij diverse gebitsbeschermende producten.

In de praktijk wordt uw gebitsbeschermer (bitje) op maat gemaakt door de tandtechnicus. Deze bestaat vaak uit een zacht kunststof van enkele millimeters dik. Deze is elastisch, scheurbestendig, geurloos, smaakloos en van hoog draagcomfort. Het bitje wordt over de tanden in de bovenkaak geschoven. Het bitje vangt de klap op en verdeelt de kracht hiervan over de kiezen van de bovenkaak. 

U kunt tijdens het sporten een gebitsbeschermer (bitje) dragen. Deze biedt echter geen garantie maar kan veel problemen voorkomen. 

Heeft u vragen over gebitsbeschermers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08:00 – 13:00 uur

Vrijdag en zaterdag: 
Op afspraak

Buiten openingstijden op afspraak.

"Geef uw gebit optimale bescherming met een op maat gemaakte gebitsbescherming met hoog draag comfort."
Probyte Tandtechniek

Impressie van de prakijk

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, producten werkwijze of voor professioneel advies kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via de mail: tandenkiezen@gmail.com