DIENSTEN VAN PROBYTE
TANDTECHNIEK WINSUM

Deskundig tandtechnisch laboratorium met grote betrokkenheid naar de klant

Diensten van Probyte

Probyte Tandtechniek is een tandtechnisch laboratorium. Gespecialiseerd in o.a. (implantaat)protheses (kunstgebit) en gebitsbeschermers. De praktijk is een allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in het mooiste dorp van Nederland, Winsum.

Bij Probyte wordt gewerkt in opdracht van de tandheelkundige behandelaar en rechtstreeks met u, als particulier. U kunt als klant op eigen verzoek, als ook in opdracht van de tandarts een (implantaat)prothese (kunstgebit) laten aanmeten.

Ondersteuning vindt plaats in Winsum als in de praktijk van de tandarts en bieden we ondersteuning waar mogelijk. Zo zijn wij 1,5 dag per week in twee tandartspraktijken werkzaam.

GEMAAKT MET ZORG

Kunstgebit (prothese)

Een volledig nieuw kunstgebit of prothese? Wij ontwerpen en maken alles met de modernste technieken en met de hoogste kwaliteit. Geheel naar wens van de tandarts en de patiënt, waaronder anatomisch gemodelleerde protheses met gevarieerde tandvlees kleuring en individueel gekleurde tanden en kiezen.

Voorkom mondbeschadiging

Gebitsbeschermers

Met een mondbeschermer beschermt u preventief uw gebit. Geef uw gebit optimale bescherming met een op maat gemaakte gebitsbescherming en voorkom hoge kosten bij letsel. Probyte heeft diverse gebitsbeschermende producten, allen met hoog draag comfort.

Service aan huis.

Thuisbehandeling

Service aan huis. Wij zijn er voor u. Bent u slecht ter been, geen beschikking over eigen vervoer of bent u erg angstig? Dan kan het ideaal zijn om uw kunstgebit aan huis te laten maken. De tandtechnicus komt bij u langs voor aanmeten en repareren.

Impressie van de prakijk

Contact

Voor meer informatie over onze diensten, producten werkwijze of voor professioneel advies kunt u altijd en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, we staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via de mail: tandenkiezen@gmail.com